Check in Express

La nostra prioritat en Acevi Hotels és el confort dels nostres clients. Li oferim la possibilitat d'un "check-in" ràpid perquè no hagi d'esperar a Recepció i pugui dirigir-se ràpidament a la seva habitació.

Aquest servei li permet realitzar, a l'arribada a l'Hotel Acevi Villarroel, un "check-in" a recepció sense esperes i amb prioritat de pas. Aquest servei és exclusiu per als clients que hagin fet la seva reserva al nostre web.

La llei exigeix que tots els hostes que ocupen una habitació, estiguin correctament registrats, això ens obliga a identificar a tots i cadascú dels ocupants de cada habitació (fins i tot als nens). Aquest procés es pot agilitzar si vosté s'ha pre-registrat a la nostra pàgina web.

Com pre-registrar-se?

Per pre-registrar-se ha d'omplir el següent formulari. Si en la seva reserva hi ha més d'un hoste, premeu sobre el botó "Afegir Hoste" i podrà omplir les dades dels altres ocupants. Ha de registrar a tots i cadascú.

En arribar, dirigiu-vos directament al taulell identificat amb el logotip Check-in Express . El nostre personal li donarà preferència al seu registre davant d'altres clients. Us demanarà que li mostreu la documentació de tots els hostes i comprovarà que la informació coincideixi amb la introduïda en el pre-registre, posteriorment us demanarà una targeta de crèdit i immediatament li lliurarà la clau de la seva habitació.

Si requereix d'alguna atenció especial, no oblidi comunicar-ho a l'apartat "Observacions"

Per a poder pre-registrar-se, recordi omplir tots els camps obligatoris, marcats amb asterisc (*).

 Dades de la reserva

(W00000000)


 Dades personals Hoste 1