Congresos i Events

Per a les reunions d'empresa, convencions, presentació de productes, cursos de formació i actes socials de tot tipus, Acevi Villarroel posa a la seva disposició 15 sales de reunions de 35 a 285 m2, perfectament condicionats, que permet acollir fins a 245 persones.

Amb la idea d'oferir el millor servei, hem creat un departament de convencions pensant en els professionals del sector, per això, tant per confeccionar el pressupost com durant el seguiment de la reunió, creiem indispensable personalitzar i diferenciar a cada un nostres clients.

La polivalència i les diverses capacitats de les nostres sales, fan que siguin possibles múltiples i diferents tipus de muntatges. Amb el suport de sofisticats equips audiovisuals i els avenços tècnics més avançats, l'èxit de les seves reunions està assegurat.

WiFi Gratuit. L'innovador sistema de connexió a Internet sense cables tant per a treball individual, com per a treball en grup està disponible gratuïtament en totes les nostres sales de reunions.

El nostre restaurant especialitzat tant en cuina nacional com en internacional i una gastronomia d'estil mediterrani, us ofereix diferents i variats menús de treball, còctels i banquets, que fàcilment s'adapten als seus gustos i pressupostos.

descarregar panflet de Sales >>

 

Comentarios de nuestros clientes

Reserva d´ Habitacions

Data d´Entrada

Data de Sortida


Free Spa booking in our website

Spa Gratuit

Reservant a la nostra web